سلام خسته نباشید. ما یک مسافرت تدارک دیدیم با همسرم که من و همسرم و آبجیم و مامان بابام همه تو یه ماشین بودیم همسر من خیلی تعصبی هست تو مسافرت خیلی بهم گیر داد طوریکه خانوادم هم متوجه شدن و مادرم کلی گریه کرد مسافرت رو به من و خانوادم زهر کرد کلا همسرم جوری هست که من با هیچکس نمیتونم معاشرت داشته باشم سریع ازم بهانه میگیره مثلا میگه چرا شوهرخالت داشت حرف میزد تو جواب دادی چرا خندیدی و خیلی چیزهای دیگه. مورد دوم: عقد که بودیم من متوجه شدم دستش بو سیگار میده قسمش دادم گفت عصبی بودم کشیدم بعد عروسی که کردم هیچ وقت ندیدم تو خونه بکشه ولی گاهی وقتا حس میکنم بو سیگار میده بهم میگه من مسافرت سیگار میکشم اشکالی نداره من بهش گفتم خیلی ناراحت میشم و ازت سرد میشم ولی اون بی اعتنایی کرد و تو مسافرت همش سیگار میکشید مامانم اینا هم از دور دیده بودن که سیگار میکشه و ناراحت شده بودن. مورد سوم: اینکه تو مسافرت رمز گوشی خواهرم متوجه شده بود و رفته سر گوشی خواهرم از رابطه خواهرم با پسر و همه جزییات خبردار شده من خیلی ناراحتم وقتی بهم گفت گفتم به چه حقی رفتی سر گوشی آبجی من. الان ۳روزه برگشتیم من خیلی ازش نفرت پیدا کردم محلش نمیدم اصلا نمیتونم فراموش کنم که اینکارا کرد و مسافرت به دلمون زهر کرد. البته در مورد آبجیم فقط به من گفت منم به آبجیم گفتم اونم طفلک خیلی حالش بد شد.حس میکنم هیچ وقت نمیتونم مثل سابق با همسرم باشم الانم مثل دوتا همخونه هستیم باهم.لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اينكه رفتارهای همسرتان انقدر باعث ناراحتی و آزار شما شده كه انقدر با شدت عنوان ميكنيد كه از ايشان متنفريد ،نميتوانيد مثل سابق باشيد كمی هيجانی است .بيشک هر فردی مجموعی از خوبی ها و بدی هاست كه چون سبک زندگی اش متفاوت بوده يا با شيوه مختلفی تربيت شده نبايد انقدر سريع نتيجه بگيريم .راجع به سيگار  كشيدن بهتر است با ايشان صحبت كنيد آن هم نه در جمع و نه شرايط سفر بلكه وقتی در خانه هستيد و با آرامش .اينكه همسر شما حريم ها و مرزها را حفظ نميكند نكته مهم است كه بايد به آن دقت كرد هر فردی حريم شخصی خاص خود را دارد (حتی افراد متاهل ) و همه ميدانيم كه گوشی وسيله شخصی است دليل اين رفتار همسرتان چيست به دنبال كشف يا به دست اوردن چه امتيازی از اين طريق است .خواهر شما مختار است هر سبكی داشته باشد و اين حركت كاری غير اخلاقی است .و رفتارهای تعصبی كه عنوان كرديد ريشه در چه چيزی دارد . بهتر است با همسرتان مفصل صحبت كنيد و به طور جدی درباره حريم ها و اين رفتارهای آزار دهنده صحبت كنيد احساستان را به همسرتان بگوييد كه اين رفتارها چقدر باعث سردی در شما شده .و اينكه تاثير مخربی كه فهميدن اين رفتارها بر خانواده دارد اينكه خانواده شما متوجه اين رفتارها شده اند بيشک در نوع برخورد آنها با همسرتان تاثير گذار است .بهتر است حتما از مشاور فردی يا زوج درمانگر كمک بگيريد .