سلام ازتون کمک و راهنمایی میخوام. اول از ویژگی هام میگم براتون. من ۲۴ سالمه قیافه ام متوسط رو به بالاست قلبا مهربونم بخدا تعریف از خود نیست ولی همیشه آشنا میبینم لبخند میزنم سلام میدم در جمع شوخی میکنم میگم میخندم ولی نمیدونم چرا کسی باهام صمیمی نمیشه. نمیدونم این دخترهایی که دورشون شلوغه و دوست و رفیق دارن و همه میان سمتشون چطورن! اصلا انگار کسی من رو دوست نداره. در دانشگاه با یه دردسری یه دوست پیدا کردم که نمیشد بگی دوست فقط با هم میرفتیم دانشگاه و میومدیم همین. اون هم بعد از چند روز که دانشگاه تمام شد خطش رو عوض کرد حتی بدون اینکه خداحافظی کنه یا شماره جدیدش رو بهم بده اصلا حس میکنم واسه کسی مهم نیستم. بخدا خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

افزایش ارتباطات اجتماعی علاوه بر چهره شاداب و لبخند همیشگی و مرتب بودن نیازمند این هست که شما در جمع های زیادی حضور داشته باشید

هر چقدر در مجامع بیشتری باشین احتمال اینکه با افراد بیشتری صمیمی شید بیشتر هست

یه سری راهکار ها در ارتباط با اصول مذاکره وجود داره اگر مطالعه کنید و بکار بگیرید افراد بیشتری جذب شما میشن

در درجه بعدی سعی کنید در بین خودتان و افراد دورو برتان مشابهت هایی پیدا کنید و در مورد اونها صحبت کنید و اونها رو تقویت کنید