سلام کسی هست شماره واسطه یا معرف ازدواج در اصفهان داشته باشه؟ واقعا برای کسایی که ارتباطات فامیلی کمی دارن سخته ازدواج کردن اگه کسی شماره واسطه داره بزاره ثواب داره
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز این سوال رو باید در بخش تبادل نظر مطرح کنید .قسمت پرسش وپاسخ برای ارتباط با کارشناسان هست و سوالات این بخش برای کاربران قابل مشاهده نیست