سلام. پدرم ١٣ سال پيش به مادر خيانت كرد و گذاشت رفت و مادرم تنهايی ما ٣ بچه رو بزرگ كرد. داداشم فرزند اول خانواده هست و الان ٢٦ سالشه من و خواهرم ازدواج كرديم. داداشم اصلا توی خونه با مامانم حرف نميزنه. ميره سركار و ما اصلا نميدونيم پولش چی ميشه. داداشم خيلی بداخلاقه و اصلا توی جمع های خانوادگی شركت نميكنه. مامانم يه مبلغی پس انداز داره اونم چند وقت پيش گفت بده من و من بعدا بهت پس ميدم مامانم نداد. مامانم زمين كشاورزی داره و پولش رو پارسال نصفش رو داد به داداشم كه كاراشو انجام بده امسال هم همينطور. داداشم امروز شروع كرد به اينكه تو به من اعتماد نداری و پول ندادی به من و منم از اين به بعد با تو هيچ كاری ندارم و به مامانم گفت تو باعث شدی من از زمونه عقب موندم و همش كار كردم دادم به شماها و البته مامانمم كار ميكرد تا يه سال پيش. با مامانم دعواش شد .به نظرتون چيكار كنيم؟!  پول مامانم ٩ تومن هست و اصلا هيچ چيز ديگه ای نداره. اونم بهش اعتماد نداره كه بده بهش. داداشم سيگار ميكشه الان خيلی زياد شده. لطفا راهنمايی كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل حسابدار/دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما و ممنون از اينکه مشکل تان را با ما در ميان گذاشتيد،

روابط فرزندان يک خانواده با پدر و مادرشان، هميشه پيچيدگی های خودش را دارد. رفتار برادران و خواهران در يک خانواده گاهی آنقدر با هم متفاوت است که گويی هيچ ارتباطی بين آنها نيست و هر يک در خانواده ای جداگانه بزرگ شده اند!

اين موضوع، تا حدود زيادی طبيعی است و بايد به اين تفاوت ها احترام گذاشت. هر فرزندی، گرفتاری های شخصی خودش را با والدينش دارد که ممکن است از نظر خواهر يا برادرش قابل درک نباشد. من واقعاً نمی دانم که مشکل برادر شما با مادرتان چيست. اين را خودش بايد توضيح دهد.

اما در حالت کلی، پول مادر شما در درجه اول متعلق به خودش است و هيچکس اجازه فشار آوردن به او را در اين مورد ندارد. می توانيد اين موضوع را به او يادآوری کنيد. اگر برادرتان تصميم گرفته سيگار بکشد و در اين راه افراط کند، اين تصميم خود اوست و از شما کار خاصی بر نمی آيد. حتی اگر مادرتان تمام پولش را هم به او بدهد، شايد باز بخواهد به سيگار کشيدنش ادامه دهد.

به طور کلی بايد بدانيد که شما بر زندگی و اختيار ديگران هيچ کنترلی نداريد، حتی اگر آن افراد از نزديک ترين کسان شما باشند. شما می توانيد برادرتان را تشويق کند تا روابطش با خانواده را بهتر کند و اگر از خانواده، حمايتی می خواهد (مثلاً پول)، آن را با خوش رفتاری و از طريق گفتگو به دست آورد، نه با بدرفتاری يا تهديد.