ویژگی های پرده بکارت دندانه ای

لطفا در مورد پرده حلقوی دندانه ای توضیح بدین؟ آیا ارتجاعیه یا خیر؟ موقع ورود آلت درد داره ؟ آلت همسرم خیلی بزرگه چکار کنم موقع زدن پرده درد نداشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در پرده کنگره ای “دندانه دار” که  شرابه ای هم می گویند. حفره وسط پرده یک حفره گرد با لبه های دندانه ای وجود دارد. لبه های کلفت و فرورفتگی های عمیق در کنار پرده دیده می شود،دارای اضلاعی از شکاف در طرفین می باشد،

تفاوتش با  حلقوی -فقط در “مضرس “دندانه ای بودن یا هفت و هشتی بودن لبه های حفره اش است  کنگره هایش نا منظم است. در واقع تفاوت این نوع پرده با پرده حلقوی فقط در مضرس یا هفت و هشتی بودن لبه های حفره می باشد باید در هنگام نزدیکی معاشقه طولانی مدت داشته باشید و از ژل لوبریکانت استفاده کنید موفق باشید.