نتایج مختلف کیت تخمک گذاری

با سلام خواستم بدونم چرا کیت تخمک گذاری من پررنگ نشد و اواخر دوره ام هست. مدام خط دومش هاله است یا کمرنگ به هیچ عنوان همرنگ یا پررنگتر از خط کنترل نشد

سه سیکل اخیرم 30/34/38 روزه بودند آخری 38 و اکثرا بین 35 تا 33 هست

آیا من مشکل خاصی دارم ؟

این ماه دو بار درد و ترشحات و افت دما رو داشتم چطور ممکنه؟ روز 19 سیکلم و روز 23 کیتم خط دومش کمی رنگ گرفت و از هاله بودن دراومد اما همچنان همرنگ خط کنترل نیست

روز 12/13 تنها یک خط داشت

روز 17/18 هاله

روز19 کمی خط دوم رنگ گرفت و اقدام داشتم

روز 20 تنها یک خط

روز 23 خط دوم کمی پررنگ تر بود با کیتی که از ابتدا میذاشتم یعنی مکس 14 با مدیکور هم گذاشتم که خط پایینی کمرنگ بود روز 24 هم مجدد با مدیکور کم رنگ بود

روز 24 کماکان خط دوم هاله است

اطلاعات تکمیلی

سن 26/5 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز احتمال خطا در کیت های تخمک گذاری وجود دارد بهتر است صبر کنید اگر این ماه باردار نبودید در سیکل قاعدگی بعدی تحت نظر پزشک در زمان تخمک گذاری سونوگرافی انجام بدهید تا سایز فولیکول های تخمدان شما از نظر تخمک گذاری  بررسی شود موفق باشید.