تشخیص بارداری با نتایج مختلف بی بی چک

سلام خسته نباشید من سه روز از پریودم گذشته، تست دادم مثبت بود. آخر شب دوباره تست دادم منفی بود. فرداش باز دوتا تست دادم یکی مثبت یکی منفی. دوباره دوتا تست دیگه دادم که دوتاش منفی بود‌. الان واقعا نمیدونم باردارم یا نه. هیچ درد و علائمی هم ندارم. قبلا قبل از پریودی علایم داشتم مثل پادرد و کمردرد و شکم درد، ولی این سری اصلا هیچ دردی ندارم. به نظرتون باردارم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است برای اطمینان  صبر کنید اگر  تا یک هفته دیگر  پریود نشدید  آن وقت از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.