با قاشق غذا خوردن نوزاد 5 ماهه

با سلام

میخواستم بدونم چطور میتونم به فرزندم کمک کنم تا قاشق بگیره سعی کنه با قاشق غذا بخوره

فقط با شیشش غذا میخوره . الان نزدیک به ۵ ماه هست ۱۴۰ روزشه

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
تغذیه کودک تا 6 ماهگی شیر مادر یا شیرخشک است و پایان شش ماهگی زمان شروع تغذیه کمکی است که خودتان با قاشق می توانید به کودکتان غذا بدهید.آموزش اینکه کودک خودش قاشق به دست بگیرید و بخواهد غذا بخورد بین 1 تا 2 سالگی است. و مستقل خوردن نیز بین 2 تا 3 سالگی است البته این زمان ها به این منظور نیست که خودش کاملا تمیز بتواند به تنهایی غذا بخورد و لباسش را کثیف نکند. و تمام کودکان مثل هم نیستند و به اینکه چقدر هر کودک فرصت این را داشته باشد که قاشق به دست گیرد و غذا بخورد، در تمیز غذا خوردن و استقلال می تواند موثر باشد.