احتمال وجود کیست علی رغم مصرف دارو

سلام آیا امکان داره با وجود خوردن مداوم قرص متفورمین و پروژسترون باز هم کیست داشته باشم ؟ چون رحمم انقباض داره حدودا دو هفته ای میشه هی میگیره ول میکنه دردش و سوزشش. من رابطه هم نداشتم.

اما لتروزول خوردم دو دوره بدون زدن آمپول آزاد سازی. شبی دو تا از سوم تا پنج شب

امکان اینکه به سونوگرافی رجوع کنم وجود نداره احتمالات شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف این داروها بدون بررسی با  سونوگرافی بسیار خطرناک است .برای ادامه درمان و تشخیص وضعیت مریض انجام سونو الزامی است. استفاده از این داروها  به دلیل تحریک تخمدانی درد ایجاد میکند . مشکل تخمدانهای پلی کیستیک به طور کامل درمان نمیشوند فقط با مصرف دارو میتوان آنرا کنترل کرد .روز خوش