علیرضا صدیق منش ادامه سوال

سلام

همسرم لیسانس ۳۱ سال و حدود ۸ ماه که عروسی کردیم خودم ۲۲ سال و فوق دیپلم

حدود ۳ سال و ۷ ماه هم عقد بودیم

ایشون در دوران عقد  کوچک ترین هدیه ای برای من نخرید حتی چیز هایی که مرسوم هست از اینه و شمعدان تا...‌ نخرید البته قول جبران کردن دادند که هیچ وقت عمل نکردن.

ایشون مخالف ادامه تحصیل هست و از تحصیل من جلوگیری کرد .

و ...

به نظر شما  من برای همسرم ارزشی دارم‌.

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
با توجه به مواردی که قبل از این نوشتید و قسمت دوم
باید بگم که اولا رفتار های او به دلیل این نیست که شما برای ایشان ارزشی ندارید
این که مردی بچه بخواد و بگه دندونت رو درست نکن این نشان از بی ارزش دونستن شما نیست نشان دهنده این است که الویت های او با اولویت های شما متفاوت هستند.
حتی مخالفت در برابر ادامه تحصیل شما هم ب ه همین معنی هستش
دنیای شما و همسرتون با هم متفاوت بوده و هست.
یکی از بهترین راه ها برای این که کمی به دنیای هم نزدیک بشید اینه که بیشتر گفتگو کنید
گفتگو در مورد خواسته ها و نیاز ها شما رو به هم نزدیک تر می کنه اما در این گفتگو یادمون باشه که نباید زخم زبان بزنیم
از گذشته نباید مثالی بیاریم
یاد آوری نکنیم که چه کارهایی انجام نشده یا چه چیزهایی خریده نشده
نکته این است که هنگام انتخاب جملات از خودتون بپرسید:
آیا این حرف ما رو به هم نزدیک تر می کنه یا نه
از طرفی با توجه به سن شما، مدت زمان کمی که از ازدواج گذشته و مخالفت ایشان با درس خواندن شما، و قولهایی که هنوز عمل نکردن  من پیشنهاد می دم برای بچه دار شدن عجله نکنید.
اجازه بدید مدتی از ازدواج سپری بشه شما خیلی خوب می تونید با محبت کردن و ابراز کلامی دل همسرتون رو بدست بیارید سعی کنید بهش توضیح بدید که نیاز دارید بیشتر در کنار او باشید و ووجود بچه شما رو به این زودی از هم دور می کنه و گرفتاری های خودش رو داره
به اتفاق هم برای کار ها و اولویت هاتون برنامه ریزی دقیق کنید
با هم لیستی از علاقه ها و کار های باقیمانده و اولویت ها بنویسید و به اتفاق هم زمان بچه دار شدن خودتون رو برنامه ریزی کنید
به او بفهمانید که شما هم دوست دارید ولی بایستی به اولویت های هم احترام بذارید پس در موردش صحبت کنید و به نتیجه مشترک برسید...
شاد و موفق باشید