با سلام
 من 4 روز پیش فریز کردم، پماد تریپل سولفا واسم تجویز کردن استفاده کردم امروز پریود هستم. استفاده کنم یا نه؟ باید در زمان پریود قطع شه؟

 بعدش دکترم گفتن هر بار بعد از سرویس بهداشتی با بتادین خودم رو بشورم الان موندم موقع پریودم خودم رو با بتادین بشورم یا نه؟
 من در طی پریودی های قبلیم خودم رو نمیشستم.

 بعدش از روزی که فریز کردم یکم درد دارم طرف راستم این طبیعیه یا نه؟
 خواهش میکنم زودتر جواب بدین ... مممنونم...

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهداشت را در طول درمان و در زمان پریودی حتما رعایت کنید .اگر میتوانید به صورت بهداشتی دارو را مصرف کنید تا حدود چند روز دیگر ادامه دهید در غیر اینصورت نیازی نیست. درد در پریود طبیعی است .استفاده از بتادین هم برای احتیاط میباشد اگر موارد بهداشتی را رعایت کنید نیازی به استفاده نمیباشد.روز خوش