سلام میخواستم بپرسم دختر من یکسال و چهار ماهشه وزنش ۸۸۰۰ است و ۴ ماه اضافه وزن نداشته اگر شربت زینک سولفات بهش بدم ضرر داره ،البته یک ماه بهش دادم،مرسی

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

در صورتیکه تحت نظر پزشک مصرف بشه موردی نداره. برای وزن گیری بهتره از شیرخشک های مخصوص وزن گیری استفاده کنید. در حال حاضر سوپرامیل رو بهتون پیشنهاد میکنم

با احترام

تجربه شما

سلام ،مرسی، با تشکر از پاسختون