سلام خسته نباشید. من یک دخترخوانده دارم که 8 سالش هست . خیلی بچه توداریه و یه مشکل بزرگ توی مدرسه باهاش داریم این که هم کلاسی هاش رو کتک میزنه و اذیتشون میکنه نمی دونم باهاش چه رفتاری کنم خیلی هم خطش بده هرچی هم بهش میگم چرا بچه هارو اذیت می کنی جواب نمیده من چیکار کنم باهاش؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
توضیح ندادید که دختر خوانده تان میداند که فرزند شما نیست و چند وقت هست که به فرزند خواندگی قبولش کرده اید
به عبارتی آیا از نوزادی باشما بوده ویا قبلا در پروشگاه بوده و یا ....
اگر تجربه کودکی بدی داشته باشد مثلا در پروشگاه بوده یا والدین بدسرپرست داشته میتواند دلیلی بر پرخاشگری و تودار بودن او باشد
هرچقدر با او رابطه عاطفی عمیق و صمیمی داشته باشید بهتر میتوانید با او ارتباط بگیرید. اورا زیاد نوازش کنید در آغوشش بگیرید با معلم مدرسه ارتباط بگیرید و شرایطش را توضیح دهید وبخواهید با دادن مسئولیت در کلاس در ارتباط گیری با بچه ها به او کمک کند
همانطور که گفتم برای راهنمایی بیشتر نیاز به اطلاعات بیشتری دارم چراکه گذشته نه چندان دور دخترتان بسیار در رفتارفعلی او نقش دارد
در مورد کتک زدن بچه ها یک خشم پنهان وجود دارد که با پرخاشگری بروز میکند
نگویید چرا بچه ها رو میزنی چون با این جمله او سرزنش میشود و به دنبال دفاع کردن از خود است بگویید چی شد چه اتفاقی افتاد که ناراحت شدی
بیا در مورد ناراحتیت حرف بزنیم
با توجه به پرخاشگری و شرایط خاصی که دخترتان دارد توصیه میکنم حتما با یک روانشناس کودک صحبت کنید تا دخترتان مورد ارزیابی قرار گیرد
ایام به کام