ارتباط با همکلاسی دانشگاه

سلام بنده ترم یک هستم و دانشگاه شهری غیر از شهر خودم هستم دوستام و هم اتاقیام خیلی دوست دارن جو کلاس صمیمی باشه به همین دلیل با وجود اینکه هنوز ۲۰ روز هم نیست که با هم آشنا شدیم با پسرای کلاس قرار بیرون و کافه میزارن راستش منم ۳ باری باهاشون رفتم و هیچ حرف و حدیثی هم پیش نیومده ولی راستش فکر میکنم این کار درست نیست اون هم به این سرعت وقتی هنوز همو به خوبی نشناختیم حالا من از شما راهنمایی میخوام بنظرتون این کار درسته ؟ از این بعد باهاشون بیرون برم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
مهم نيست نظر بقيه چيه كه ايا درسته يا نادرست و اينكه اطمينان ميخواهيد كمكي بهتون نميكنه
اونچه مهمه نظر خود شماست چي باعث ميشه اين حس ناامني رو داشته باشيد و يك معاشرت رو انقدر منفي در نظر بگيريد.
ايا فاصله گرفتن و عدم ارتباط با همكلاسي ها باعث ميشه احساس خوبي داشته باشيد؟ بهتره ببينيد خواسته قلبيتون چيه و ايا اين ترس از زود صميمي شدن بخاطر خودتونه يا سرزنش ها و قضاوت هاي ديگر كه چي ممكنه فكرركنن.