نحوه صحبت کردن و برقراری ارتباط در کودک 6 ساله

سلام. دخترم 6 سالشه خیلی آرومه ولی خیلی روابط اجتماییش ضعیفه راحت ارتباط برقرار نمیکنه.خیلی کم ارتباط پیدا میکنه. با صدای کم حرف میزنه یه چیزی ازش میپرسم با سرش تایید میکنه بله نمیگه کلا حس میکنم یکم کارهاش مثل پسر داییش میشه که من اصلا از کارهای پسر داییش بدم میاد. چیکار کنم کارش عوض بشه و با کلاس تر صحبت کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
بچه ها متوجه باکلاس و ... نمیشن؛فقط تشنه ی توجه و محبت هستن، اگر در مواقعی که موردپسند شما هست این دو نیاز او رو برآورده کنید خیلی خوبه و بیشتر پاسخ میگیرید