سلام و خسته نباشید دخترم ۳ ماهشه فاویسم داره همیشه مریض و سرماخوردگی داره بینیشم همش کیپ میشه و قطره میریزم چه ویتامینی بهش بدم که سیستم بدنیشو قوی کنه و کمتر مریض شه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

شيرخواران بايد تا ٦ ماهگی قرنطينه باشن و با كسی تماس نداشته باشن تا مريض نشن، گرفتگی بينی كاملاً طبيعيه در ماه های اول تولد ديده ميشه، توی اين سن بجز قطره مولتی ويتامين داروی ديگه ای نميتونيد مصرف كنيد.