درمان فاویسم در نوزاد

469 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ، نوزاد من ۱۱ روزشه و در غربالگری مشکوک به فاویسم بوده و گفتند چهارماهگی باید آزمایشش رو تکرار کنه، آیا امکان داره نوزادم  این بیماری رو نداشته باشه ؟ آیا امکان داره تا اون موقع برطرف بشه؟

من و خانوادم هیچ کدوم مون این بیماری رو نداریم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

وقتی در غربالگری نوزادان مشکوک به فاویسم می شوند توصیه می شود در 4 ماهگی مجدد آزمایش دهند حال کودک شما نیز باید  4 ماهگی مجدد آزمایش دهد چون تشخیص قطعی با آزمایش است که بررسی  می شود نقص آنزیم دارد یا خیر، و نمی شود حدس زد.

موارد احتیاط را  در نظر بگیرد: اگر شیر خودتان را می خورد، باقلا نخورد. از پاک کردن باقلا در منزل نیز خودداری کنید. مصرف هرگونه دارو نیز با تجویز پزشک باشد.