پسرم ۵ماهشه چند روز هفته ای یکبار مدفوع میکرد الان یه هفته روزی سه بار سبز و آبکی و گاهی با خلط یا گاهی با تکه های خیلی کوچیکه سفید که مثل سرشیر که سرد میشه داخلشه آیا اسهال داره؟بی قراری هم نمیکنه و قدو وزنشم خوبه و فقط شیر مادر میخوره البته انگار دو تا تاول روی لثه پایینش در اومده فکر کنم دندون داره درمیاره.

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اگر شیر خودتان می خورد و تب ندارد و اسهال خونی نیست، نگران نباشید. شیردهی خود را بیشتر کنید که باتوجه به دفع، بدن کودک کم آب نشود.
در صورت بی حالی و شیر نخوردن و تب و اسهال خونی به پزشک مراجعه کنید.