با سلام و وقت بخیر خدمت شما کارشناسان محترم,دختر 2.5ماهه ای دارم که به توصیه یکی از پزشکان میخام بهش شربت بی بی جوویس بدم که حاوی همه ویتامین ها+فولیک اسید هست آیا به نظرتون دراین سن زود نیست چون واسه دختر اولم دکتر تاکید میکردند فقط آ و د بهش بدم نه چیز دیگه؛ سپاس وزن تولدش هم 3360و د ردوماهگی 5400 بوده ممنونم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی بهتره با توجه به وزن گیری مناسب از همون آد استفاده کنید. و نیازی به مولتی ویتامین نیست موفق باشید jozdany@yahoo.com