با سلام . طبق سوال قبلی که پرسیده بودم و پزشک محترم بیماری دهان دست و پا تشخیص داده بودند. الان بعد از گذشت سه هفته از شروع بیماری دوباره کف دست فرزندم پر از دونه های قرمز رنگ شده که بزرگتر و تیره رنگتر شدن بعد چند روز و خارش دارن.

میخواستم بدونم آیا همچنان از علایم همون ویروس هستش که  بعد سه هفته خودشو نشون داده؟

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

معمولا در بیماری دست پا دهان بعد از سه چهار هفته پوسته ریزی انگشتان دست و پا و یا شکسته شدن ناخنها را داریم. بهتر است کودکتان مجدد معاینه شود تا علت ضایعات پوستی جدید بررسی شود