عفونت ویروسی چشم

سلام خسته نباشید من روز دوم ماه رمضون گوشه سمت چپ چشم چپم رگای ریز متراکم مشخص شد رفتم دکتر گفت یک چیز ناخونک مانندی برام قرص ویتامین آ و نفازولین داد 5 روز گذشت سفیدی چشمم قرمز شد رفتم بیمارستان فارابی گفتن عفونت ویروسیه چشم هست و واگیر داره و بدترم میشه که شد برام کلو بیوتیک و قطره استریل چشمی اشک مصنوعی دادن یک هفته است دارم استفاده میکنم کمپرس سرد میذارم اما فقط پف و قرمزیش کم میشه خوبه خوب نمیشه شبا که میخوابم صبحش چشمام پر اشک و شورست ترشح زرد یا سبز ندارم باید چیکار کنم یعنی خوب میشه یا چقدر طول میکشه خواهش میکنم راهنمایی کنید منو زود اگه میشه به جز این 20 روز دیگه هم جشنمه واقعا مستاصل شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام باید معاینات تکمیلی و در صورت لزوم تشخیصی کامل شوید سایت چشم پزشکی