سلام خسته نباشید پسرم دوسال و نیمشه جدیدا هرچیزی دستش باشه مثلاً ماشین پرت می‌کنه سمت همه چیکار کنم که این عادت رو ترک کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.مساله پرت کردن در کودکان زیر سه سال معمولا دیده میشه و دلیلش دو تا مساله ی عمده است.یک عدم توانایی در برقراری ارتباط کلامی و عصبی شدن بچه ها به این علت.یعنی بچه شما میخواد خیلی از جملات را بگه ولی نمیتونه.اطرافیان منظور اون را بدرستی نمیفهمند.عصبی میشه و اشیاء را پرت میکنه

پس شما صبورتر باهاش رفتار کنید و سعی کنید در موقعیتی قرار نگیره که خشمگین و عصبی بشه

علت دوم میتونه جلب توجه اطرافیان باشه.پس اولا اشیایی دم دستش نباشه که قیمتی باشه یا آسیب زا باشه.و اگه شئ را پرت میکنه کاملا بی توجه بهش باشید.انگار که ببخشید کور بودید و ندیدید.بعد از مدتی این رفتارش خاموش میشه

اگر سه ماه کاملا نادیده گرفتید و باز هم اشیاء را پرت کرد.بعد از سه ماه،محکم دستشو بگیرید.قاطعانه در چشمش نگاه کنید.و بگویید پرت کردن کار بدی هست.من این رفتار تو را دوست ندارم و همینطور 20 ثانیه در چشماش با قاطعیت و ناراحتی خیره شوید .