باسلام من و همسرم در دوران عقد هستیم جدیدا یه مشکلی با اخلاقیات همسرم پیدا کردم. همسرم مرد جنتلمنی و اکثرا حواسش به اینکه من همه چی بخورم یا احساس راحتی کنم هستش اما انگار حواسش به بقیه خانوما از جمله زن داداشش یا دخترخاله و ...هست مثلاً سر غذا تو لیوان من یخ انداخت بعد اشاره کرد که لیوان زهره جاریمم بدم براش بریزه در حالی که من شنیدم برادر شوهرم به زنش گفت یخ بریزم لیوانت جاریمم گفت نه فعلا. واسه همین منم به شوهرم گفتم نمی‌خواد خودش بخواد می‌ریزه. موندم چجوری این موضوع رو براش مطرح کنم. در ضمن با وجود اینکه من خیلی ازش زیباتر هستم گاهی احساس میکنم به زنهای دیگه نگاه می‌کنه با مادر خودم موضوع رو مطرح کردم و مادرم میگه که من زیادی حساسم و اینطور نیست و اشتباه میکنم اما من واقعا همچین احساسی دارم. ۲ بارم تو هیستوری گوگل همسرم دیدم که فیلم مستهجن سرچ کرده اما اون یجوری من رو قانع کرد که به خدا من اینکارو نکردم و کار همکارم بود بار دومم گفت نمی‌دونم واقعا شاید گوشیم ویروس گرفته و اطلاعات قبلیش برگشته آخه گوشیش دست دومه. ناگفته نمونه که فوق العاده مهربونه و من و دوست داره و همه از سنگینی و نجابتش تعریف میکنن و نمازش غذا نمیشه حتی وسط جاده و اعتقادی هستش مثلا لذت بخش ترین سفر براش رفتن به حرم امام رضا هست. خلاصه نمی‌دونم چیکار کنم و چطور کاری کنم این رفتارها رو ترک کنه. چون شوهرم زیاد اهل انتقاد نیست و وقتی ازش انتقاد کنم تهش به دعوا ختم میشه. خودشم قبول داره که انتقاد پذیر نیست. راه حل می‌خوام کمک کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بر شما و سال نو رو به شما تبریک میگم عروس خانم زیبا☺🌹

خیلی بهتر بود که راجع به سن خودتون و همسرتون و اینکه چه مدت هست در دوران عقد به سر میبرید و همینطور نحوه آشناییتون هم توضیحاتی میدادید اما به هر روی، نگرانی شما به عنوان یک تازه عروس و خانم جوان و پر از احساس و هیجان تا اندازه ای طبیعی هست و من متوجه این نگرانی شما هستم☺ با توجه به موضوعی که اشاره کردید و نشان از درجه حساسیت شما به این نوع رفتار هست( توجه سر میز غدا )، من این احتمال را میدهم که همسر شما مرد مهربانی هست و  دارای یک شخصیت حمایتی هست و این خیلی خوبه که ایشون هم به شما توجه داره و هم به فامیلش توجه داره، به نظر میرسد که شما تا اندازه ای در مورد داشته های خودتون دچار تردید شده اید و این تردید، شما را حساس تر کرده است و من پیشنهاد میکنم که بیشتر بر افکار و احساسات خودتون تمرکز کنید و ببینید در این مواقع که احساس نگرانی میکنید، چه افکاری از ذهنتان گذشته، مثل این فکر که( من به اندازه کافی دوست داشتنی نیستم و یا برای همسرم کافی نیستم).
در مورد همسرتان نکات مثبت زیادی رو خودتون مطرح کردین که خیلی ارزشمند هستند و طبیعتا هیچکس کامل و بی عیب نیست، اما انتقاد که بهش اشاره کردین هم قواعد و اصول خودش رو دارد و خیلی وقتها ما عیب جویی و یا مواخذه میکنیم و فکر میکنیم که داریم انتقاد میکنیم و خب طبیعیه که حس خوبی رو منتقل نمیکنیم و واکنش خوبی رو هم دریافت نمیکنیم.
هنگام انتقاد کردن خوب است که اول با ذکر یک نکته مثبت از اون شخص شروع شود و با اطمینان بخشی از دوست داشتنی بودن و قابل احترام بودن اون شخص برای شما در ادامه تنها به یک مورد رفتاری که شما رو ناراحت کرده اشاره کنید و بهتر است که اینگونه مطرح کنید که( من از این رفتار شما در فلان موقعیت ناراحت شدم) و از احساستون بگید و نه اینکه من از تو ناراحت شدم و اصلا ازت توقع نداشتم، چون این نوع بیان، کل شخصیت طرف مقابلتون رو زیر سوال میبره و طبیعتا این انتقاد نخواهد بود و نتیجه مثبتی به همراه نخواهد داشت. نکته مهم این است که شما در وحله اول خودتون با احساس خودتون آشنا باشید و باورهای درست و نادرست خودتون رو بشناسید که در برداشت های شما از موقعیت ها نقش مهمی دارند. اگر دوست داشتین میتونین روی کاغذ آنها رو بنویسید و بعد راجع به آنها با من صحبت کنید.
در کل تمرکزتون رو بر نکات مثبت زندگی مشترکتون بیشتر کنید و آنها را با همدلی و همراهی یکدیگر وسعت دهید. انشالله که با رعایت این نکات بیشتر از این دوران لذت ببرید👍☺🌹