دخترم ۲۲ ماهشه و چندماهه با دیدن عکس و فیلمهای خانوادگیمون به شدت بیتابی میکنه و گریه میکنه طوریکه آروم کردنش سخته، ما تا جایی که ممکنه نمیذاریم ببینه اما گاهی که اتفاقی فیلمهارو میبینه خیلی گریه میکنه من واقعا نگرانم و نمیدونم دلیل این رفتارش چیه، خواهش میکنم بگین چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام و درود
دوست عزیز بسیار کلی و مبهم در مورد موقعیت توضیح داده اید، دقیقتر روی موقعیت تمرکز کنید و با جزییات بیشتری در مورد اینکه ایا واکنش به تمام فیلمهای خانوادگی همین است یا احیانا موقعیت خاصی که ممکن است فشار یا خاطره ای را برای کودک تداعی کند
سرافراز و پایدار باشید