پشیمانی از رد کردن خواستگار

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 377 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام روزتون بخیر من خواستگاری داشتم از همه نظر ایده ال بود و جلسه آخر که قرار بود قرار عقد بذاریم ردش کردم به خاطر استرس و اضطراب و حالا میخوام یه نفرو واسطه کنم باهاش تماس بگیره و برگرده . لطفا بهم بگین اون واسطه بهش چی بگه چون دوستش دارم . پیش مشاورم حتما میرم. فقط نکاتی که روش اثر کنه و از علاقه من باخبر باشه رو بگید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

اول باید واسطه شما مطلع شود ایشون هنوز هم تمایلی به ادامه این رابطه دارد یا خیر؟
بعد اگر جواب ایشون مثبت بود قراری گذاشته شود و خودتون به شخصه از دلایل و اضطراب تون صحبت نمایید.
 و حتما هم برای حل و فصل این اضطراب خود اقدام کنید که در تصمیم گیری ها زندگی آتی مانع اقدام موثرتون نشه چرا که زندگی پستی بلندی زیادی دارد.

پایدار باشید.🌹🌹🌹

تجربه شما

خواهش میکنم زود بگین . تمام نکاتی رو که روش اثر میکنه و از علاقه من باخبر بشه و پیش مشاورم حتما میرم

فقط بگین واسطه چی بگه تا دلش بدست بیاد و برگرده چون شرایطمون مشابهه و شخصیتش عالیه

@chitozmotori

دوست من واسطه شما جز اینکه بتواند حرف های ایشون را بشنود و بداند آیا می خواهد یک فرصت دیگر به خود و شما دهد چیز دیگری نمی تواند بگویید چون هر گونه اجباری می تواند عواقب بدتری داشته باشد