پسر ۳ ساله ام خیلی پر جنب و جوشه و تو جمع همش میخواد توجه به اون باشه. چیکار کنم؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:
دوست عزیز در قالب چند جمله کوتاه به او شرایط را توضیح دهید: مثلا من میخوام با تلفن صحبت کنم تا وقتی این کار رو انجام میدم نمی تونم با تو بازی کنم تو هم میتونی فعلا با ماشینات بازی کنی. هر بار که مجددا نزد شما آمد و خواست جلب توجه کند بی تفاوت باشید و تسلیم نشوید.
و در صورتی که مزاحمتی برای شما ایجاد نمی کرد  همان موقع از او تشکر کنید و تشویقش کنید.
سربلند باشید مثل شمشاد