رحم اجاره ای و ایجاد مشکل برای کودکم

سلام بنده فرزند یکساله دارم که ازشیرخودم میخوره به خاطر مسائل مالی اقدام به رحم اجاره ای کردم آیا برای فرزندم مشکلی پیش میاد ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گاهی به خاطر تغییرات هورمونی که در بدن اتفاق میافتد طعم شیر تغییر میکند وکودک دیگر شیر نمیخورد ....از نظر تغذیه خیلی خوب به خودتان برسید مخصوصا لبنیات زیاد مصرف کنید سلامت باشید