احتمال اتیسم در کودک 1ساله

باسلام خدمت مشاوران بچه من یک سال و شش ماه داره کلمه خیلی میگه درست وبه جا وسایل خونه هم میشناسه  کارهایی نگرانم میکنه تایر ماشین میچرخوند یک سالش بود ولی الان کاملا درست بازی میکنه بعضی وقتا میچرخونه قطره آهنم میخوره بچه ها نمیخورن من به حس چشایی شک دارم دیگه به اسمش واکنش داره ولی یک ساله بود تو جمع نه من و باباشم میشناسه نسبت به خروج و وارد شدن عکس العمل داره همه رامیشناسه عمه عمو واینا تورو خدا نگرانم جوابم رو بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز
به نظر افکار وسواسی شما در مورد بیماری اتیسم باعث شده که نتوانید  آرامش فکری داشته باشید
علائمی که به آن اشاره کردید ربطی به نشانه های اتیسم ندارد. نشانه های اتیسم باید مداوم تکراری و حداقل ۶ماه به صورت مداوم در کودک دیده شود اینکه گاهی به اسم واکنش نشان نمیده و یا قبلا علاقه به چرخش تایر داشته و به قطره آهن واکنش بدی نداره  ... نمیتواند نشانه برچسب گزاری کودک باشد
سعی کنید این افکار را از خود دور کرده و از کودکی فرزندتان لذت ببرید
شاد باشید