باسلام.من دختری21ساله ومجردهستم ک دکترتشخیصpcoرابرایم دادند. به مدت2ماه پریودنشدم.دکتربرایم آمپول روغنی تجویزکردتا پریودشوم.ب همراه قرص متفورمین.اسپرونالاکتون.دگزامتازون وdupbaston امابعداز8روزپریودم بسیارغیرطبیعی بودودرحد اینکه ترشحاتم خونی باشدوکلا3روزب طول انجامیدکه تنها1پدبهداشتی هم مصرف نکردم. گرمی جات هم خیلی استفاده کردم اما افاقه نکرد. درصورتی که پریود من7روزه بوده همیشه.دکتر بهم گفتن تخمدانم در سنو جدیدنسبت به سنو3سال قبلم بزرگترشده.خانم دکترنگرانم آیامشکل جدی دارم.این ها ک علایم یایسگی نیس؟ برای ازدواج دچارمشکل نمیشم؟من بخاطرجوش های صورتم راکوتان هم مصرف میکنم.لطفا راهنماییم کنید .خیلی عجله دارم براپاسخگویی.بشدت مضطربم.
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام جای نگرانی وجود ندارد اما جهت بررسی بیشتر با متخصص غدد مشورت کنید جهت رد مشکلات فوق کلیه و تخمدان