کنجکاوی در مورد بارداری و واکنش نامناسب

سلام. اگه پسری از خاله اش بپرسه آیا حامله ای ، ایا اشکالی داره؟ ولی چرا باید اعصاب ش خورد بشه؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت مرد شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
تشکر از اینکه ما رو برای طرح سوالتون انتخاب کردید
بارداری افراد مربوط به روابط زناشویی که یکی از شخصی ترین روابط هر زوج هست مربوط میشود
میتونم احساس شمارو درک کنم که شاید فقط یک کنجکاوی بوده و قصد و غرضی نداشته اید ولی از آنجا که این روابط بسیار شخصی است و مربوط به زوجین ،بهتر است کسی در این موارد کنجکاوی نکند علی الخصوص آقایان
شاید خاله شما در این مورد با مادرش و یا مادرشما صحبت بکند چرا که آنها خانم هستند و قبلا تجربه بارداری داشته اند ومیتوانند به ایشان کمک کنند ولی کنجکاوی شما هرچند بدون غرض میتواند باعث خجالت و یا‌ ناراحتی ایشان شود و فکر کنند میخواهید سر از  روابطشان بردارید
با آرزوی بهترین ها برای شما