رفتار نامناسب با پسر 5 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 262 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. یه پسر 5 ساله دارم

متاسفانه چند وقتی میشه  اصلا به حرفم گوش نمیده در لحظه میگه باشه ولی به ساعت نکشیده دوباره کارش رو تکرار میکنه

حالا من تازگی ها اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم مدام سرش داد میزنم یا سرزنش میکنم و یا حتی تهدیدش میکنم و مدام حس عذاب وجدان دارم به وضوح دارم میبینم بچه ام رو دارم داغون میکنم و روز به روز بدتر میشه و هر روز به خودم قول میدم باهاش با آرامش رفتار کنم ولی باز نمیشه

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

-به حرفم گوش نمیده یعنی چی؟این یک مفهوم بزرگ هستش و از همه بدتر این که در ذهن شماست. اگر سعی کنید واضح تر ، شفاف تر و دقیق تر بهش بگید یا براش توضیح بدید که چی ازش میخواهید احتمالا" همکاریش بهتر میشه.

-مقطع زمانی که شروع کرد به حرف گوش نکردن رو هم در نظر بگیرید،شاید متوجه علت اساسی و اصلی بشید.

-و اگر یک کش ببندید به مچ دستتون که نشونه ای باشه برای این که خودتون رو بیشتر کنترل کنید،موثر خواهد بود.

-یا یک جدول تهیه کنید و توی اون جدول به خودتون قول بدید که امروز رفتارم با پسرم ملایم تر هستش،و هرباری که تند بودید رو یادداشت کنید تا کم کم کتترلتون روی خودتون بیشتر بشه.

- خودتون و همسرتون هم سعی کنید به شدت به همدیگه احترام بذارید و حرف همدیگه رو گوش کنید تا فرزندتون  ازتون الگو بگیره.

تجربه شما

سلام پسر من هم ۵سالشه به نظر من نباید عصبانی بشید سعی کنید خودتون و کنترل کنید وبامهربانی خواسته تان را دوباره از فرزندتان بخواهید