سلام کسی که به سرطان روده و سرطان سینه مبتلاست و نمیتونه قرص ضدبارداری استفاده کنه به جز کاندوم چه روش های جلوگیری از بارداری برای این افراد وجود داره؟ روشی به جز کاندوم هست که برای این شخص مبتلا ضرر نداشته باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام ظاهرا روش ديگری نداريد درمانهای هورمونی كه نمی شود ای یودی هم اگر تحت درمان شيمی درمانی هستيد و نقص ايمنی داريد صلاح نيست