سلام و عرض ادب. از کارشناس محترم سوالی دارم. من از هفته ۴ بارداری به صورت گاه گاهی خیلی کم لک قهوه ای می بینم. در هفت هفته و سه روز برای اطمینان از سلامت بارداری و جنین رفتم سونو. گفتن سن جنین ۶ هفته و یک روزه و قلب شنیده و دیده نشد ولی بقیه موارد نرمال بود. بتا هم دادم ۴۱۰۸۹ بود. روز بعد از سونو کمی خون حالت حباب اندازه دونه انگور ازم دفع شد. اصلا درد و ویار ندارم. امروز که هفت هفته و شش روز هستم زیر دلم تیر میکشه. خواهش میکنم جواب سوالم رو بدید. خیلی نگرانم. ممنون میشم با توجه به شرح حالم بفرمایید که وضعیتم چطوره و علت دفع خون حبابی چی بود؟ و آیا شیاف استفاده کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است یک هفته بعد از اخرین سونوگرافی انجام شده مجدد یک سونوگرافی واژینال انجام بدهید  تا درصورت نرمال بودن وضعیت جنین برای شما شیاف پروژسترون تجویز شود موفق باشید