سلام من دردوران بچگی خود ارضایی مالشی میکردم ونمیدونستم چیه الان چند ساله که ترک کردم .و وسواس فکری پیداکردم همش فکر میکنم نکنه آسیب دیده  باشه آرامش ندارم دکترم نمیتونم برم برای معاینه همش نگرانم 😣😣😣چی کار کنم ازین وسواس نجات پیداکنم؟

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه سوالتون رو با ما درمیان گذاشتید
نگرانی شمارو درک میکنم ولی اگر خودتحریکی شما به صورت مالشی بوده و انگشت یا شی خاصی  فرونکرده باشید هیچ آسیبی به اندام تناسلی شما وارد نشده است
از طرفی مراجعه به دکتر هیچ ایرادی ندارد و وظیفه پزشک کمک کردن به شماست کسی شمارو سرزنش نمیکند
بهتر است تمرکزتان را از این موضوع بردارید ولی اگر این وسواس فکری در حدی است که آرامش را از شما گرفته مراجعه به پزشک میتواند این بار روانی را از شما کم کند
شادباشید