دروغگویی و پنهان کاری همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 280 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من همسرم یواشکی سیگار می کشه و به من نمیگه و بعدا ته مانده هاش پیدا میشه با قاطعیت انکار می کنه همه کار هم کردم تا دروغگویی شو بذاره کنار اما فایده نداره.من از سیگار متنفرم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و سال نو بر شما مبارک🌹

پنهان کاری و دروغ گفتن حاصل احساس ترس هست، ترس از دست دادن، ترس از مورد قضاوت منفی واقع شدن، ترس از دوست داشته نشدن و ...
شما هم نگران دروغ گفتن ایشون هستید و هم از سیگار متنفرید که دوتا موضوع متفاوت هستند.

قسمت دروغ گفتن و یا پنهان کاری ایشون که شما حسش کردید رو بهتر هست با تفکر و تامل بیشتری بهش بپردازیم و من در این خصوص سوالهایی رو از شما میپرسم که خوب است با تامل بیشتری پاسخ دهید.

- آیا پنهان کاری و رفتارهای مشابهی رو در موارد دیگه ای هم از ایشون مشاهده کردید؟
- چند سال از زندگی مشترکتان میگذرد؟
- اختلاف سنیتون چقدره؟
- روابطتتون چگونه هست؟ احساس صمیمیت و رضایت دارید؟
- با توجه به گفته خودتون، چه اقداماتی انجام دادید که ایشون دروغشون رو کنار بگذارند؟

تجربه شما

شروع دروغ گویی از ترسه بهش سخت گرفتی بابت سیگار مجبوره با دروغ درستش کنه سعی کن باهاش رفیق باشی  اینکه یه کاری رو پنهونی بکنه خیلی بدتره  باعث میشه عادت به پنهون کاری کنه باهاش حرف بزن کمکش کن کم کم با دانش این کار سیگارشو ترک کنه برای ترکم باید حتما دانش این کارو داشته باشی که چی بگی و چطور کارهایی انجام بدی که بتونی موفق بشی