بی اعتمادی در رابطه و حس حسادت در دوستی

من سال اول دانشگاه خیلی درخواست دوستی یا همون ابراز علاقه و حتی ازدواج داشتم البته من دوستم همیشه باهم بود و خیلی از پیشنهادات جلوی اون بود ولی بعد یک مدت شدیدا باهام دشمن شد (ازشدت حسادت) تا تونست پشت سرم بد و بیراه میگفت حتی سعی میکرد کنترلم کنه واقعا نمی دونم به بقیه بچه های کلاس چی گفت بقیه هم باهم لج شدن

از اون زمان به بعد نمی تونم به کسی اعتماد کنم

چون دوستم خیلی بد از محبت وصداقتم سواستفاده کرد و دوستی یکساله مون به خاطر یک پسر فروخت و شدیدا باهم دشمن شد آیا همه اینطوری هستند ؟یا به طور کل کار من اشتباه بوده؟درضمن الان تو دانشگاه دوست دختر و هم حنس کم دارم😶😶

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

دوست عزيز در ابتدا بايد بگم شما دچار يک نوع خطای شناختی بنام تعميم افراطی شديد به اين معنا كه يک مورد رو به كل ارتباطات و دوست يابی تون تعميم ميديد و اين اصلا صحيح نيست به خاطر اينكه نميشه از روی يک دوستی يک ساله كه مشخص نيست چه اتفافی در اون افتاده راجع به مابقی دوستيها قضاوت كرد .ولی مساله ای كه بسيار مهم و قابل تامل برای شما هست اينكه با خودتون فكر كنيد سهم شما در به مشكل خوردن اين دوستی  چی بوده چون به عقيده من هر اتفاقی برای افراد ميوفته تا حدودي خود افراد هم دراون دخيل هستند پس اين نكته رو پيدا كنيد ودر دوستي هاي بعدي لحاظ كنيد واز اين  دوستي به عنوان يك تجربه ياد كنيد وبه ياد داشته باشيد اگر در يک رابطه ناكام شديد لزوما بقيه روابط هم همين گونه نخواهند بود . نقاط قوت و ضعف روابطتون رو در بياريد و در روابط آتی اونها رو لحاظ كنيد .

موفق باشيد