سلام خسته نباشید اگه همسری به تماسهای زنش مشکوک بشه و شکایت کنه و تقاصای پرینت تماسهاش رو  کنه، میدن ؟ اس ام اس چطور؟

یا کلا پیام های تلگرام رو چطور ؟

خیلی مهمه خواهش میکنم یکی از کارشناسها بهم سریع پاسخ بدهند ممنون میشم . لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. بله در صورت شکایت مرد از طریق مخابرات پرینت تماسهای ورودی و خروجی همسرش و متن پیامک ها را می تواند بگیرد که البته محرمانه است و به قاضی ارائه می شود و در صورت اثبات می تواند تا 99 ضربه شلاق و جزای نقدی در پی داشته باشد.

2. در خصوص پیام های تلگرام این امکان وجود ندارد مگر این که اصل پیامها روی گوشی همسر و شخص مقابل  وجود داشته باشد و دلیت اکانت نکرده باشند.

موفق باشید

تجربه شما

ممنونم از راهنمای شما