التماس به شوهرم برای برگشتنش به زندگی

سلام

من ۳۴سال همسرم ۴۴ داره

یک دختر حدودا ۵ساله داریم

در طی ۶سال زندگیمون،جنگ و دعوا زیاد داشتیم که چند ماهی بود تموم شده بود کلا

یهو چند روز پیش بدون هیچ دلیل قانع کننده ای شوهرم اومد مصر ایستاد به طلاق

من ترسیدم و التماسش کردم بمونیم باهم

حالا میخوام ۳تا سوال از مشاوران بپرسم:

۱.من میخوام تغییر رویه بدم و برخلاف رفتارهای سابقم ؛ محبت زیادی پیشه کنم.ایا ایشون یادنمیگیره ک زین پس هرموقع باهاش حال نکردم طلاقو میکشونم وسط و حرفای خودمو پیش میبرم؟

۲.عذاب روحی+کابوسای شبانه ولم نمیکنن که تو با التماس موندی زن محقر و بلخره روزی ولت میکنه میره.چه کنم ایا افسرده شدم؟

۳.من ۳۵سالم شده و وضعیت تولیدمثلم کمی با مشکل روبرو شده.ایشونم حاضر ب بچه دار شدن نیست.چه کنم که بچه دوم رو هرچه زودتر بیاریم؟

چون من میخوام زندگی کنم با ایشون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

بسیار متاثر شدم که در این شرایط که مشکلات فراوان دارید در فکر بچه دوم هستید،زندگی پر از تنش و مردی که تمایلی به ادامه ندارد،وجود بچه دیگه چه چیز را حل خواهد کرد؟شما حتما از مشاور کمک بگیرید تا بتوانید در شرایط مساعد قرار گرفته و بهترین تصمیم را بگیرید و واقعیت را بپذیرید.