سلام ببخشید. من سه ساله ازدواج کردم شوهرم ۲۴ ساله و من ۱۷ساله هستم از اول که ازدواج کردیم پیش خانواده شوهرم زندگی کردیم من اصلا راحت نیستم به شوهرم گفتم مستقل بشیم ولی اون میگه خانوادمو ول نمیکنم من نمیدونم چیکار کنم هر روز مهمون دارند و اصلا نمیتونم استراحت کنم. لطفا بگید چیکار کنم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۱۷جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با سلام... وقت بخیر

در درجه اول شما باید به شیوه‌ای مسالمت‌آمیز مرز زندگی خودتان با آنها را مشخص کنید و به شیوه‌ای صحیح به آنها بفهمانید که خط قرمز‌های روابط‌شان با شما کجاست.خیلی مودب و مهربان باید جلوی کنجکاوی‌های خانواده همسرتان  را بگیرید.
برای خودتون مرزهایی را در زندگی شخصی تان مشخص کنید بطور کاملا مسالمت آمیز .
یادتون باشه که اختلاف داشتن در زندگی امری کاملا طبیعیه و مهم شیوه حل اختلاف است بنابراین با توجه به شرایط خودت باید حد و مرز برای خودت و خانواده همسرت بزاری و با شیوه ای دوستانه اینو با همسرت مطرح کنی و همسرت رو با خودت همراه کنی .
البته من نمیدونم که آیا همسرت میتونه مستقل زندگی کنه یا مجبوره که حتما با خانواده اش باشه منظورم از لحاظ مالی.
اگر توان مستقل شدن دارید کم کم با شیوه ای کاملا مسالمت آمیز با همسرت صحبت کن تا جدا زندگی کنید در غیر اینصورت حتما باید برای خودتون خط قرمز ایجاد کنید و کاملا محترمانه به خانواده همسرت تفهیم کنی که شما مستقل هستی و یک ساعتهایی میتونی پذیرای اونا باشی
موفق و موید باشید.

تجربه شما

ممنون که راهنمایی کردید. درسته شوهرم اصلا وضع مالیش خوب نیست یعنی اون قدری پول نداره که واسه خونه ی پدرش خرج کنه ولی با این حال به من میگه هیچ وقت از اونا جدا نمیشه و منو زجر میده

@رویااااا۴۷۷۶

ببین عزیزم با توجه به اینکه خودت میدونی همسرت توان مالی مستقل شدن نداره پس نباید حرف همسرتون شما رو ناراحت کنه این فقط ذهن شما رو مشغول میکنه و یک ذهنیت باطله پس بهش فکر نکنید و ذهنیت خودتون رو بزارید روی اینکه با گذاشتن چارچوب در کمال مسالمت آمیز از زندگی در کنار همسرتون لذت ببرید و اگر در آینده توان مستقل شدن پیدا کردید میتونید راجع بهش فکر کنید و راه حل مناسب رو پیدا کنید پس راجع به چیزی که الان ممکن نیست ذهنیت نگذارید و بهش فکر نکنید تا آرامش پیدا کنید.