رفتار تکراری مکیدن در دختر سه ساله

سلام. دخترم سه سال و نیمه هست که توی خواب یا بیداری میک میزنه انگار داره سینه میخوره طبیعیه یا پیگیری کنم اینم بگم که عموش هم اینطوره که ۲۵ ساله هست. و دخترم موقعی که کنار ما دراز میکشه باید با یه چیز ور بره زیر گردن یا زیر بغل من یا پدرش. این چی طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام.
میک زدن در خواب و بیداری با یک سری شرایط، حرکت کلیشه ای نام میگیره. اما نیاز به ارزیابی داره. باتوجه به سابقه فامیلی، ارثی بودن ، دلیل این رفتاره. حرکات و رفتارهای کلیشه ای و تکراری، با یک سری ماساژهای خاص قابل کنترله. اما نیاز به بررسی بالینی داره. پیشنهاد بنده اینه که به یک متخصص کاردرمانی مراجعه کنید.
در مورد سوال دوم: این هم یکی از علائم مشکلات حسیه و این هم دلیلی بر ایجاد همین رفتارهاست.