با سلام و خسته نباشد . دو تا دختر با سن ۳ و نیم و ۲ساله داریم که ابتدا بزرگه شصتش رو میخورد و فکر میکنم مادرش ۱۰ ماهگی از شیر گرفتش . و چون پشت سر هم بودن آخری رو شیر داد و الان حدود ۲ سال و خوردی هست که بزرگه انگشت شصت رو مک میزنه و کوچیکتره هم به احتمال ما از بزرگه یاد گرفته پیشنهادی دارید؟ چه جوری کنار بیایم باهاشون در ضمن مادرشون یکسره بهشون تذکر میده و گاهی از شدت عصبانیت اونا رو میزنه که این کارو نکنن و حتی اون دستشونم روی سینشون میبرن یا توی ناف؟ چاره ای هست؟

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام:
دوست عزیز مکیدن انگشت در دختران شما شاید می توانست زودتر پایان یابد، اگر حساسیت کمتری نشان می دادید. در واقع با این شدت عکس العمل هایی که ذکر کردید فرزندانتان را به این کار بیشتر ترغیب نموده اید.
اگر بتوانیم بچه ها را در دوران نوزادی در بطن مادر به طور مدام تماشا کنیم خواهیم دید که رفتارهایی مانند مکیدن انگشت یا دست زدن به آلت تناسلیشان و.. را انجام می دهند در نتیجه این رفتارها که در دوران کودکی هم اتفاق می افتند چندان نگران کننده نیستند چه بسا طبیعی هم هستند.
به شما پیشنهاد می کنم به مادر و تمام اطرافیان آموزش دهید که برای مدتی از روش بی تفاوتی  (به این رفتار)، بی تفاوتی به طور کامل  استفاده کنید . در این صورت می توانم به شما اطمینان دهم در کمتر از یک ماه به نتیجه مطلوب خواهید رسید.
سربلند باشید مثل شمشاد