نظر اطرافیان در مورد رفتار من

سلام دکتر عزیز ۲۵ سالمه متاهلم. آدمی هستم که در حد معمولی حرف میزنم احترام میزارم گاهی اوقات با اطرافیان شوخیم دارم ولی اصلا زبون جواب دادن ندارم. مشکلی که دارم اینکه بعضی از اطرافیان راجب شخصیته من راحت نظر میدند حتی کسی که دوبار باهاش توی محل کار یا کلاس حتی حرف معمولی زدم. بهم میگند یه ذره شاد باش چرا اینجوری هستی چرا اونجوری هستی یا چرا ناراحت حرف میزنی توو خودتی، چرا قیافت عصبانیه. در صورتی که من اصلا ناراحت نیستم از چیزی و خودم حس نمیکنم قیافم ناراحته یا توو خودم نیستم یا عصبانی معمولا هم سعی میکنم لبخند داشته باشم.کسی هی این ایراد رو ازم میگیره خوشم نمیاد. و به نظر من بعضی هاشون حتی مدل پرخاشگرانه و بد با من حرف میزنند میبینن من آرومم و جواب نمیدم. دکتر روانشناسم رفتم چیزی در من ندید بگه یا بگه علت چیه؟ نمیدونم از من چه توقعی دارند، یا دیگه باید چیکار کنم یا واقعا من ایراد دارم که خودم بی خبرم؟  اعتماد به نفسم کم شده فکر میکنم واقعا خوب نیستم😢

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز هركس شخصيت منحصر به فردی داره  مثلا بعضی از افراد درونگرا هستند اين افراد كم حرف و گوشه گير هستند و خيلی اهل ارتباط برقرار كردن نيستند و برعكس برخی از افراد برونگرا هستند بنابراين نميتونيم از افراد با تيپيكال درونگرا انتظار ويژگی ها و خصوصيات افراد برونگرا رو داشته باشيم و يا برعكس با اين تفاسير توصيه من به شما اينكه در ابتدا خودتون و ويژگی هاتون رو خوب بشناسيد و طبق اون ازخودتون توقع داشته باشيد و ديگه اينكه با معيارهای خودتون ،خودتون رو ارزيابي كنيد و بسنجيد نه با معيار هایی ديگران هركسی ممكنه طبق ديدگاه خودش در مورد شما نظر بده ولی درنهايت اين شماييد كه ميدونيد دقيقا كی هستيد و چه ويژگی هايی داريد بنابراين نبايد تحت تاثير نظرات ديگران قرار بگيرد و هر اونچه كه هستيد رو بپذيريد و خودتون رو با تمام معايب و محاسنتون دوست داشته باشيد يعنی عزت نفس داشته باشيد و اون رو تقويت كنيد در اينصورت نظرات ديگران آنقدر شما رو آشفته نخواهد كرد .

موفق باشيد