با سلام ابتدا به خاطر سوالم معذرت خواهی میکنم بنده بیست سالمه و تازه.به واسطه یکی از دوستان با پسری اشنا شده ام که قصدمان ازدواج است اخیرا که قصدمان برای ازدواج صد در صد شد و قرار شد او به خواستگاریم بیاید ولی قبلش مسیله.ای را باهام در جریان گذاشت که کمی سردرگم شده ام.ایشان سایز التشان به گفته خودشان بیست و هفت سانت است ایا همچنین موردی طبیعی است یا مشکل حساب میشود ایا در برقراری رابطه دجار مشکل خواهیم شد لطفا پاسخ دهید
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. خیر این سایز طبیعی نیست و ممکن هست آمیزش برای شما دردناک باشد. فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و سکس تراپیست 021-88225819