جراحی تومور لثه حاملگی

با سلام. من هفته 30 بارداری هستم و لثه من دچار گرانالوم پیوژنیک یا همون تومور لثه حاملگی شده. هفته قبل یکی بود اما الان سه تا کنار هم رشد کرده و خیلی بزرگ شده درد ندارم. آیا الان جراحی کنم یا بزارم بعد از زایمان؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام عزیز.
بهتره یک دندانپزشک بخصوص متخصص بیماریهای دهان شما رو ویزیت کنه اگر اذیتتون نمی کنه ممکنه با جرمگیری و رعایت بهتر بهداشت دهان و مصرف دهانشویه بشه تا پایان بارداریتون کنترلش کرد ولی اگر اقدام جراحی ضروری باشه بهترین زمانش سه ماهه دوم بارداری هست.