دردسینه و احتمال کیست

سلام،  مدتی قبل بعداز سرماخوردگی سینه چپم به شدت سفت و دردناک شدکه با مصرف ویتامین e و آنتی بیوتیک خوب شد باز بعد از مدتی طی سرماخوردگی همون درد و سفتی برگشت، الان به شدت سینه ام دردناکه و سنگین است  احساس سفتی هم توی رگ های سینه  دارم به نظر شما علائم کیست هستن یا عفونت؟ در ضمن به پزشک مراجعه کردم ولی معاینه نکرد متاسفانه

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ودرود

حتما جهت معاینه ماهیانه خودتان  اقدام کنید  و توسط پزشک دیگری هم بررسی شوید .بهتراست یه سونو هم انجام دهید تا براساس نتیجه آن دارو و رژیم غذایی مناسب پیشنهاد شود. البته گاهی این دردها نزدیک دوره پریودی اتفاق میفتد که کاملا طبیعی است

موفق باشید