دردسینه در دوران شیردهی

از وقتی دخترم به دنیا اومده از سینه چپم خیلی کم شیر میدم شاید روزی یه بار الان سه روزه درد شدیدی دارم سمت چپ سینم شیر میدمم خوب نمیشه تیر میکشه به نظرتون قلبم نیست ؟ میترسم الان دخترم هشت ماهو نیمشه خیلی کم از سینه چپ شیرخورده فشار که میدم قطره ای شیر میاد از چپ ولی راست با فشار میریزه

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید از سینه ای که کم شیر دارد بیشتر شیر دهید با افزایش دفعات شیردهی این مشکل برطرف می شود موفق باشید