گرفتن حکم جلب برای چک برگشتی و اقدام به طلاق

باسلام بنده ٣ساله كه  ازدواج كردم و بخاطر شغل همسرم و حمايت از اون ازمن درخواست كرد كه برای رشد شغلی چک به اسمم بازكنه ضمن اينكه ايشون خودشون حسابش خراب شده نميتونه چک بگيره ازمن خواست تا براش چک بگيرم. من قبول كردم و حدود ١٠٠ميليون چک دادم كه ٥٠ ميليونش الان حكم جلب من رو گرفتن. الان به علت مشكلات مالی تصميم به جدايی گرفتم. آیا امكان اينكه راه حلی وجود داشته باشه من طلاق بگيرم و ثابت كنم چک برای همسرم بوده که من نخوام بدم. و يا راهی وجود داره که  چک ها به جای مهريه پرداخت بشه ؟

تو رو خدا كمكم كنيد زندگيم ريخته بهم الان گير همين چكها هستم يه راه حلی بدید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلبيكاروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. در اسناد تجاری مثل چک و سفته اصل بر این هست که امضاء اشخاص دارای اعتبار و برای شخص امضا کننده تعهدآور هستند در مورد شما نیز چون شما امضا کرده اید دارندگان چک شما را بعنوان صادر کننده و مسئول پرداخت چک می شناسند و شما باید چک ها را پرداخت کنید و بعد از آن علیه همسرتان به جهت این که چک ها را به ایشان داده اید و شما به ایشان بدهی نداشته اید دادخوست مطالبه همان مبالغ را بدهید.

2.راه دوم که معمولا خیلی کم پذیرفته می شود در همان دعاوی چک که در دادگاه علیه شما مطرح هست حضور پیدا کنید و دادخواست جلب ثالث علیه همسرتان بدهید و نهایتا نیز سرنوشتی همانند چک های قبلی پیدا می کند و شما محکوم به پرداخت چک ها می شوید و همسر شما نیز محکوم به پرداخت همان مبلغ به شما می شود.

3. در خصوص طلاق نیز دادخواست جداگانه باید داده شود و در صورتی که دادگاه تشخیص دهد ادامه زندگی برای شما با مشقت و سختی همراه است و شوهر شما صلاحیت زندگی ندارد به شما حق طلاق می دهد. اگه در پرونده جداگانه رسیدگی می شود و به راحتی این موضوع قابل اثبات نیست.

4. و در خصوص مهریه و چک نیز باز هم دو موضوع مختلف است که در جای خود و در پرونده جداگانه بررسی و رای صادر می شود و اینکه آیا می توان مهره را در مقابل چک ها قرار داد به دارنده چک ها بستگی دارد.

حضوری با در دست داشتن مدارک با وکیل مشاوره کنید
موفق باشید.