چک برگشتی

سلام خسته نباشی ما چکی بابت بدهی به شخصی دادیم که به موقع وصول نشد و ایشون دادگاه شکایت کردند برای چک برگشتی و ما بعد پول به حساب دادگاه ریختیم الان میخوام بدونم چک دست شخص هست یا دادگاه؟

 و اینکه طرف میگه باید خسارت بدید تا چک بدم بهتون یعنی چک دست ایشون باید باشه ؟

و تا به امروز شکایتی برای خسارت به ما ابلاع نشده

ممنونم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
چک در اختیار خواهان می باشد ، و در صورت پرداخت و تسویه قانونی آن و عدم استرداد آن ،  طی دعوی استرداد چک قابل مطالبه می باشد.
موفق باشید