دیابت ارثی و مقدار انسولین

باسلام..همسرم قندناشتا۲۳۹داشتن وhba1c هم۱۱/80 ادکترانسولین ۱۰واحدبرای ۲۴ساعت تجویزکرده اماهنوزقندناشتا نوسان داره وبه۱۴۰که برای ناشتامناسبه نرسیده میتونه انسولینش روبیشترکنه..وایااین مقدارانسولین برای طول روزباتوجه به مقدارغذای مصرفی که داره مناسبه یاخیر

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتمردشغلازادوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام
در حال حاضر با اعداد قندی که گفتید قند همسرتون و ای وان سی شون بالاست متاسفانه از طرفی نسولینی که همسرشما استفاده میکنند انسولین پایه است و قندی که از طریق غذا وارد بدن میشود رو پوشش نمیدهد پس بهتراست یک جدول از اعداد قند روزانه همسرتون درست کنید و جدول رو به پزشک نشون بدید تا در صورت لزوم برای وعده های غذا دارو یا انسولین دیگری تجویز کنند.
بهتر است برای کنترل بهتر قد خون شمارش کربوهیدرات در طول روز رو اجام بدید.
قند ناشتا برای افراد دیابتی تحت کنترل:
قند ناشتا 80 تا 130
قند 2ساعته زیر180