زمان مناسب برای تزریق انسولین

باسلام. انسولین لانتوس و اپیدرا اگر در یک زمان مثلا به فاصله‌ یک ربع از هم تزریق شود مشکلی ایجاد نمیکند؟ همسرم انسولین لانتوس رو ساعت ۸ شب و نیم ساعت بعد از صرف شام، اپیدرا رو تزریق میکنه. این نحوه تزریق مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتمردشغلازادوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام

هیچ اشکالی ندارد که این دو انسولین در یک زمان تزریق شود.

ولی در مورد اینکه اپیدرا رو نیم ساعت بعداز غذا تزریق میکنند از دکتر حتما سوال کنید در این شرایط قند بعد از غذا ممکن است  بالا برود.